Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mijn aanpak bij migraine

Verlang jij ook zo naar een leven zonder migraine?

Op donderdagavond 13 december om 20.00 geef ik een gratis live webinar waarin jij gaat ontdekken wat mijn aanpak is bij migraine en over welke twee delen jij van je migraine je niet bewust bent maar dat eigenlijk wel zou moeten zijn. Tijdens dit webinar geef ik je een kijkje in mijn praktijk, wat kun je verwachten als je een afspraak maakt om jouw migraine aan te pakken.

Tijdens het webinar vertel ik je:
  • Mijn werkwijze
  • Over de rol van jouw bewuste, onbewuste en onderbewuste bij migraine
  • De rol van emoties bij migraine
  • Hoe de achterliggende oorzaak te achterhalen
  • En nog veel meer….
Nieuwsgierig? Meld je dan nu hierboven direct aan voor het webinar!

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Geen tijd? Geen probleem, het webinar kun je nog een paar dagen terugkijken. Meld je nu aan door hierboven je gegevens achter te laten. Je naam en je emailadres zijn genoeg.

Ik houd je dan tevens automatisch op de hoogte met interessante blogs, ervaringen en over aanbod van lezingen en webinars. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden.
Presentatie door
Bertha Middendorp - De Migrainespecialist

Heb je nog nooit een webinar gevolgd? Een kleine uitleg over hoe een webinar in z’n werk gaat
Een webinar is een lezing via internet. Online kun je deze lezing live volgen. Dit kan gewoon thuis achter je eigen pc of laptop. Ik ben live te horen en te zien op je beeldscherm. Het is zelfs mogelijk om vragen te stellen tijdens het webinar aan mij en ook ik kan vragen stellen aan jou. Op het afgesproken tijdstip zie je mij in beeld verschijnen en starten we de lezing. Aan het einde van de sessie neem ik de tijd om vragen die je hebt naar aanleiding van de lezing te beantwoorden. De lezing duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het aantal vragen kan dit eventueel iets meer worden. Kun je niet op de dag zelf aanwezig zijn, het webinar wordt opgenomen en is daarna nog een aantal dagen beschikbaar.

Deel dit webinar